E-mailverkeer met de huisartsen voortaan via beveiligde App

De gezondheidszorg staat voor een uitdaging: er moet sneller, gemakkelijker en veiliger gecommuniceerd worden, op een manier die aansluit bij de wensen van zowel de zorgverlener als de patiënt of cliënt.

KPN / E-zorg biedt hier de oplossing voor: de KPN Zorg Messenger, een communicatieplatform speciaal ontwikkeld voor de zorgsector. Huisartsen krijgen hiermee de mogelijkheid om eenvoudig en veilig te communiceren met  patiënten en partners binnen de zorgketen.

De Zorg Messenger is een veilig alternatief voor WhatsApp in de zorg, met tal van aanvullende functionaliteiten gericht op de dagelijkse realiteit van de Huisartsenpraktijk.

De huisartsen van Huisartsenpraktijk Centrum Swalmen hebben besloten om met Zorg messenger van KPN te gaan werken om te zorgen voor beveiligde communicatie met de patiënten. Hierdoor zijn uw persoonlijke gegevens beschermd en voldoen wij aan de nieuwe richtlijnen van de Privacy-wetgeving.

Via deze link vind u het invulformulier, dat via de website naar onze praktijk wordt verzonden. U ontvangt na invullen hiervan via het door u  ingevulde email adres een uitnodiging om de beveiligde app te downloaden. Zodra u zich op deze app heeft aangemeld kunt u uw E-consult bij uw eigen huisarts aanvragen.