E-consult

De gezondheidszorg staat voor een uitdaging: er moet sneller, gemakkelijker en veiliger gecommuniceerd worden, op een manier die aansluit bij de wensen van zowel de zorgverlener als de patiënt of cliënt.

KPN / E-zorg biedt hier de oplossing voor: de KPN Zorg Messenger, een communicatieplatform speciaal ontwikkeld voor de zorgsector. Huisartsen krijgen hiermee de mogelijkheid om eenvoudig en veilig te communiceren met  patiënten en partners binnen de zorgketen.

De Zorg Messenger is een veilig alternatief voor WhatsApp in de zorg, met tal van aanvullende functionaliteiten gericht op de dagelijkse realiteit van de Huisartsenpraktijk.

De huisartsen van Huisartsenpraktijk Centrum Swalmen hebben besloten om met Zorg messenger van KPN te gaan werken om te zorgen voor beveiligde communicatie met de patiënten. Hierdoor zijn uw persoonlijke gegevens beschermd en voldoen wij aan de nieuwe richtlijnen van de Privacy-wetgeving.

De huisartsen streven ernaar om u binnen twee werkdagen antwoord te geven, dus de app is niet geschikt voor spoedgevallen!

Door bijgaand formulier in te vullen krijgt u van onze huisartsen via e-mail een uitnodiging om de App Zorgmessenger te downloaden en u daarbinnen te registreren. Eenmaal geregistreerd kunt u de app zonder verdere registratie blijven gebruiken. Zodra u een account heeft kunt u uw E-consult aan de praktijk via deze beveiligde App sturen. Wij kijken of de assistente of de eigen huisarts uw vraag het beste kan beantwoorden. U kunt ook bestanden zoals foto's, brieven of scans meesturen.
U kunt hier gebruik van maken als u als patient bij ons ingeschreven staat.
 

 

Formulier in verband met aanvragen gebruik van Zorgmessenger