Update over de corona maatregelen

 

We zullen de komende tijd gebruik maken van mondkapjes en handschoenen en dergelijke. Uit voorzichtigheid beperken we  zoveel mogelijk het bezoek aan onze spreekuren. 

 

Bloedafname door de assistente gaat alleen op afspraak, in overleg met de huisarts. Medische handelingen door de assistente ook. 

De spreekuren van de artsen zullen door de assistentes zodanig gepland worden dat er niet teveel mensen tegelijk in de praktijk zijn. Wij hebben ook het aantal stoelen in de wachtkamer drastisch verminderd. 

 

Voor u betekent het: 

Als u een afspraak heeft, kom dan alleen, eventuele begeleiding kan het beste buiten/in de auto wachten. Als het te druk wordt in de wachtkamer dan zal de assistente hierop reageren in verband met de veiligheid. Het kan zijn dat u dan buiten moet wachten helaas. 

Als u klachten hebt die kunnen wijzen op het corona virus, dan blijft voorlopig de situatie dat u na overleg met de assistente en eventueel met uw huisarts behandeld wordt. Dit kan inhouden dat u naar de speciale spoedpost in Roermond verwezen zult worden.